Rólunk

Cégünket 1985-ben családi vállalkozásként indítottuk, amely a korondi kerámia készítésével és forgalmazásával kezdte aktivitását.

Korond Erdély (Románia) egyik leghíresebb és legismertebb helysége, a népi fazekasság központja. A kerámiakészítés már hosszú idők óta jelen van a falu életében, apáról fiúra öröklődött, akárcsak a mi családunkban. Korond azon ritka települések közé tartozik, ahol napjainkban is él a kerámiakészítés, illetve a taplófeldolgozás.

Indulásunk óta árukínálatunk folyamatosan bővül, kielégítve a romániai és a külföldi piac igényeit. Ajándéktárgy és népművészeti termék webshopunkban az erdélyi népművészet minden termékcsaládja megtalálható.

Saját készítésű termékeink a kerámiá: hagyományos kék díszítésű kerámia, színes díszítésű kerámia, barna, fekete és fehér kerámia, valamennyi egyedi darab. A kerámiatermékek közt nem létezik két egyforma, mindegyik kézzel készített, egyedi műalkotás. Vannak köztük használati cikkek és dísztárgyak egyaránt. Kérésre teljesen sajátos tervezésű termékeket is gyártunk, feliratozást is vállalunk.

Lőrincz Márton korondi fazekas, a nagykereskedés tulajdonosa, kerámiakészítés közben.

Lőrincz Márton korondi fazekas, a nagykereskedés tulajdonosa, kerámiakészítés közben

Virágüzletek számára bő kellékválasztékot kínálunk: virágcserép, kaspó, zsebes virágcserép, virágtartó stb. Fatermékeink: faragások, használati cikkek (újságtartó, virágtartó, lapító, tálaló, masszírozó, üvegtartó), dísztárgyak (képek, székelykapu, konyhakoszorú, kutak), fajátékok és sok más. Gyapjú és bőr árukészlettel is állunk vásárlóink rendelkezésére. Dísztárgyainkat bő választékú gipsz árukészlet egészíti ki. Termékeink közt szerepelnek a népviseleti ruhák (a székely népviseleti ruházat és a kalotaszegi népviselet), de megtalálhatók a hagyományőrző stílusú, természetes anyagból készült lenvászon női ruhák is. Gyakori klienseink a vendéglők és panziók tulajdonosai, akik főleg testre szabott és/vagy feliratozott terítőket, tálakat, fatálakat, tányérokat, kerámia étkészleteket és rusztikus termékeket vásárolnak tőlünk. Kerti díszek bő választékát kínáljuk, legnépszerűbbek a fekvő anforák és törpék. Főzőedényeink és római tálaink a háziasszonyok nagy kedvencei.

Mindezek mellett, a piac igényeit követve a külföldről származó termékek széles skálájával is rendelkezünk. Kérésre szinte bármit be tudunk szerezni akár belföldi, akár külföldi áruról legyen szó. Ha van olyan termék amit nem talál kínálatunkban, de szeretne hozzájutni, szóljon nekünk és mi megpróbáljuk beszerezni!

Termékeink kiváló minősége mellett az alacsony árak, a gyors és pontos kiszállítás, valamint ügyfeleink elégedettsége cégünk legfőbb jellemzői.

Közel 1200 négyzetméteren terülő, 3 épületből álló raktárunkban, több ezer terméket tárolunk rendszerezve. Termékeinket a legalacsonyabb árakon forgalmazzuk, lerakatunkban minden fajtából kellően nagy árukészlet áll azonnal az Ön rendelkezésére.

Ajándéktárgy és népművészeti termék webshopunk Korondon, a Főút 1492 szám alatt.

Ajándéktárgy és népművészeti termék webshopunk Korondon, a Főút 1492 szám alatt

A megrendelt termékeket a legrövidebb időn belül kiszállítjuk az ország bármely területére saját kisbuszainkkal, futárszolgálattal vagy postai úton (megegyezés szerint).

Külföldi szállításra is van lehetőségünk. Románián kívül több európai országba is szállítunk (Magyarország, Olaszország, Ausztria, Németország, Szlovákia, Lengyelország, Görögország, Bulgária, Spanyolország).